Over Bentum Makelaardij Commercieel Vastgoed

Bentum MCV houdt zich bezig met bedrijfsmatig vastgoed in de breedste zin van het woord. Naast de makelaardij en taxaties is advies een steeds belangrijkere rol gaan spelen binnen de onderneming. Naast bemiddeling bij verkoop en verhuur, kunt u uitstekend bij ons terecht voor het beheer van beleggingsobjecten, vraagstukken rondom de WOZ en  advies.

Bentum Makelaardij Commercieel Vastgoed is met name actief in Drenthe en Overijssel, maar ook buiten de regio worden we regelmatig gevraagd voor advies en bemiddeling.  Zo zijn we recent betrokken geweest bij objecten in o.a. Amsterdam, Utrecht en Nieuwegein.

De specialisten van Bentum Makelaardij Commercieel Vastgoed

Pouwel Bentum

Na een aantal jaren in dienstverband te hebben gewerkt, besloot Pouwel verder te gaan als zelfstandig ondernemer. Zo werd Bentum Makelaardij Commercieel Vastgoed in 2004 opgericht. Inmiddels heeft Pouwel al ruim 10 jaar ervaring als zelfstandig makelaar. Pouwel kent de markt als geen ander, en ook de complexe en niet-courante objecten weet hij op de juiste wijze te taxeren en in de markt te zetten.

Na het afronden van diverse vastgoedopleidingen waaronder  SVM-NIVO en een HBO vastgoedopleiding is Pouwel in 1999 beëdigd als Makelaar o.z.. Vervolgens heeft hij ervaring opgedaan als makelaar en taxateur bij Koning Taxaties en later bij Vos Makelaars. Door de jaren heeft Pouwel zich gespecialiseerd in commercieel vastgoed. Hiervoor volgde hij een post-HBO opleiding via NVM-SOM en een opleiding aan de Amsterdam School of Real Estate (ASRE).

Naast de makelaardij is Pouwel lid van JCI (Junior Chamber International) Het Hooghe Veen, waar samen met andere ondernemers  o.a. activiteiten voor goede doelen worden georganiseerd. In zijn vrije tijd is Pouwel regelmatig te vinden op zijn mountainbike waarmee hij de bossen rondom Echten onveilig maakt.

Christian van der Weide

Christian studeerde Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool Groningen en Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Naast zijn werkzaamheden bij Bentum Makelaardij Commercieel Vastgoed werkt hij aan zijn master thesis waarbij hij onderzoek doet naar grondgebruik in het Waddengebied.

Na zijn opleiding heeft hij ervaring opgedaan bij Roelofs Planontwikkeling. Hier maakte hij met name beleidsmatige risicoanalyses ten behoeve van de acquisitie van nieuwe projecten. Inmiddels werkt Christian ruim twee jaar bij Bentum Makelaardij Commercieel Vastgoed. Hier houdt hij zich onder meer bezig met het beheer van beleggingsobjecten en procedures inzake de Wet WOZ.

Binnen het bedrijf heerst een ware wielrenkoorts, want ook Christian brengt de nodige uren door op de mountainbike en de racefiets. 

Nieuws