Vastgoedbeleggingen

Beleggingsobjecten

"Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst" en de verhalen over gedupeerde beleggers zijn er genoeg, echter wij van Bentum Makelaardij Commercieel Vastgoed hebben ervaren dat als u zich goed en uitgebreid laat informeren over het kopen of verkopen van beleggingsvastgoed u veel plezier kunt hebben aan beleggingsportefeuille in direct vastgoed.

Ons aanbod in beleggingspanden

In bijna alle gevallen vinden zowel de verkopers als de huurders het zeer onplezierig als hun aanbieding op openbaar toegankelijke sites staan.

Omdat wij een constant wisselend aanbod in beleggingsvastgoed hebben verzoeken wij u daarom om contact op te nemen voor een persoonlijke intake óf om uw gegevens via de mail aan ons door te geven.

Beheer van uw vastgoedbelegging

Wanneer u over een beleggingsportefeuille (groot of klein) beschikt dat reeds is verhuurd, maar niet goed weet hoe u dit moet aanpakken of dat u het aan tijd ontbreekt om dit goed bij te houden, dan kunnen wij (een deel van) de beheersactiviteiten op ons nemen. U kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om zelf de kasstromen en onderhoud te bewaken, terwijl u het periodiek indexeren en het sturen van de huurnota's aan ons overlaat. Deze dienst betreft maatwerk, wij verzoeken u daarom om hiervoor contact met ons op te nemen zodat wij voor deze dienst een passende offerte kunnen aanbieden.

Nieuws