Kopen en verkopen van uw bedrijfspand

Kunt u hulp gebruiken bij het kopen of verkopen van uw bedrijfspand? Of wilt u hierin geadviseerd worden? We zetten ons graag voor u in met onze kennis van, en expertise in vastgoedbeheer.

Bedrijfsobject positioneren

De verkoop van uw bedrijfsobject hoort vanzelf te gaan. Immers: een goed in de markt gezet object verkoopt zichzelf. De vraag is alleen: hoe zet u uw object op de juiste wijze in de markt? Daar komen wij, [link naar ‘over ons’: Pouwel Bentum en Christian van der Weide in beeld. Met onze jarenlange ervaring in vastgoedbeheer weten we feilloos de unieke eigenschappen van uw bedrijfspand te vinden en benadrukken en daarmee in te spelen op de behoeften van uw potentiele koper.

Transparant vanaf het 1e contactmoment

Daarnaast zorgen we ervoor dat er direct vanaf het begin van het aankoopproces van uw potentiele koper transparantie is. Die weet immers vaak precies wat er op de markt verkrijgbaar is. Zo voorkomt u nare verrassingen die een negatief effect hebben op uw verkoopproces en gaat de verkoop van uw bedrijfsobject eigenlijk als vanzelf.

Aankopen en aanhuren van een bedrijfspand

Werkwijze voor verkoop bedrijfsobject

Bentum Makelaardij Commercieel Vastgoed positioneert in samenspraak met u uw onroerende zaak op de beste wijze, zodat u een optimaal resultaat met een minimum aan inspanning en kosten behaalt.

Onze werkwijze hierbij is als volgt:

  • Opname en inventarisatie van het object
  • Inventarisatie van uw wensen
  • Overleggen over de wijze van aanbieden (denk aan: voorwaarden, PR en prijsstelling)
  • Uw object bezichtigen met geïnteresseerden
  • Onderhandelen met gegadigden
  • Opstellen van een koopakte en/of huurcontract
  • Oplevering van uw object
  • Eventuele nazorg

Kunt u hulp gebruiken bij het positioneren en verkopen van uw bedrijfsobject? Laat het ons weten via het [link: contact – contactformulier]; we helpen u graag!

Bedrijfspand kopen

Ook het kopen van het perfecte bedrijfspand hoort vanzelf te gaan. We kunnen u hierbij helpen door op basis van uw wensen en businessplan voor de lange termijn op zoek te gaan naar een bedrijfspand dat de unieke eigenschappen bezit die hierop aansluiten.

Overige diensten

Heeft u behoefte aan hulp bij andere vraagstukken op het gebied van koop of verkoop van een bedrijfspand? Of wilt u hierin geadviseerd worden? Wij delen graag onze kennis en ervaring met u.

Nieuws