Huren en verhuren

Bedrijfspand huren

Een bedrijfsruimte huren is een cruciale stap die in grote mate bepaalt hoe uw bedrijf zich de komende jaren kan ontwikkelen. De beslissing óf en waar u een bedrijfsruimte koopt of huurt is afhankelijk van grote en kleine overwegingen, zoals de bereikbaarheid, maandlasten, parkeerruimte en ruimte om te kunnen groeien. Het is hoe dan ook belangrijk een gebouw te vinden waar uw bedrijf voor een langere tijd op de goede plek zit.

Het beste huurpand voor uw bedrijf

Wij, Pouwel Bentum en [naam] van Bentum Makelaardij Commercieel Vastgoed, nemen u stap voor stap mee in het proces rondom het vinden van het juiste huurobject. Samen vinden we het meest geschikte huurpand voor uw bedrijf vinden. Dat doen we in hoofdlijnen door middel van de volgende stappen:

  • Opname en inventarisatie van uw huisvestingseisen en -wensen
  • Het vinden van een object. Indien nodig gaan we met u een ‘rondje’ ter plaatse maken
  • Het selecteren van het beschikbare aanbod
  • Het inventariseren van de objectspecifieke kenmerken en mogelijke valkuilen (juridisch,  fiscaal)
  • Het voeren van de onderhandelingen (denk aan: Prijsstelling, termijnen, eventuele  ontbindingen en bijzondere voorwaarden)
  • Zo nodig het regelen van derden deskundigen (bouwkundig, juridisch, etc)
  • Het controleren of opmaken van de koopakte/het huurcontract
  • Begeleiden bij en na de oplevering

Bedrijfspand verhuren

Wilt u uw eigen bedrijfspand verhuren? Dan krijgt u te maken met potentiele huurders die hun overwegingen om uw pand te huren baseren op dezelfde reeks grote en kleine overwegingen die bij aanhuur komen kijken, zoals de locatie, lasten, parkeerruimte en ruimte om fysiek te groeien. We zorgen ervoor dat we een helder profiel hebben van uw potentiele huurder en profileren uw te verhuren pand op basis van de reeks overwegingen die uw huurder maakt. Zo kunt u ervan uitgaan dat uw bedrijfspand zichzelf verhuurt.

Contact

Meer weten over verhuren of huren van een bedrijfspand? Of wilt u hierin van advies worden voorzien? Neem vrijblijvend [invoegen: link contact – contact] met ons op; we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Verkopen en verhuren van uw bedrijfspand

Nieuws