Over Bentum Makelaardij Commercieel Vastgoed

Kopen, verkopen en taxeren zijn de traditionele werkzaamheden van een bedrijfsmakelaar. Onze dienstverlening gaat verder. We zijn specialist in advies, bemiddeling en begeleiding bij alle vraagstukken die met commercieel vastgoed te maken hebben.

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over commercieel onroerend goed. We kennen de markt als geen ander, waardoor we ook complexe en niet-courante (lastig verkoopbare) panden op waarde weten te schatten en in de markt zetten. U kunt ons ook inzetten voor het beheer van beleggingsobjecten, het verhuren of huren van bedrijfsruimtes en procedures of onderbouwingen inzake de Wet WOZ.

Eigenaar Pouwel Bentum (1977) begon in 1998 in de makelaardij om vier jaar later voor zichzelf te beginnen met Bentum Makelaardij Commercieel Vastgoed. Alle kennis en ervaring maakt hem een zeer ervaren vastgoedadviseur, bedrijfsmakelaar en bedrijfstaxateur. Sinds 2011 werkt Christiaan van der Weide (1960) bij Bentum. Hij studeerde Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool Groningen en daarna Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit. Christian heeft een passie voor karakteristieke panden en ruimtelijke projecten. Zijn drijfveer is nuttig gebruik van een pand met een tevreden eigenaar en gebruiker.

We vragen door en pakken door

We kijken verder en richten we ons ook op de langere termijn. We vragen door, zodat we onze kennis en expertise optimaal voor u kunnen inzetten. U krijgt wat u nodig heeft; gedegen advies en waar voor uw geld. Samen kijken we naar mogelijkheden en maken daarbij alle aspecten en ‘spelregels’ uit de vastgoedwereld inzichtelijk. Uiteindelijk bepalen we met u de strategie. Zo bieden we u een goede combinatie tussen persoonlijke betrokkenheid en oplossingsgericht en transparant werken.

Voor grote en kleine bedrijven in heel Nederland

We adviseren en begeleiden de meest uiteenlopende bedrijven met alle mogelijke vragen over vastgoed. De eenmanszaak en de internationale, beursgenoteerde onderneming weten ons te vinden. Onze kenmerkende noordelijk nuchterheid sluit aan bij de grote klantenkring in Drenthe, Groningen en Overijssel. Maar ook bedrijven en overheden in de rest van Nederland vragen ons voor advies en bemiddeling.

We nemen zorgen uit handen

Na zijn opleiding heeft hij ervaring opgedaan bij Roelofs Planontwikkeling. Hier maakte hij met name beleidsmatige risicoanalyses ten behoeve van de acquisitie van nieuwe projecten. Inmiddels werkt Christian ruim twee jaar bij Bentum Makelaardij Commercieel Vastgoed. Hier houdt hij zich onder meer bezig met het beheer van beleggingsobjecten en procedures inzake de Wet WOZ.

Binnen het bedrijf heerst een ware wielrenkoorts, want ook Christian brengt de nodige uren door op de mountainbike en de racefiets. 

Nieuws