Beleggen

Beleggen is geïnformeerd zijn

Beleggen in vastgoed biedt de mogelijkheid om winst te genereren. Hoe zit het dan met de verhalen van gedupeerde beleggers en de bekende quote "Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst"?

Onze ervaring is dat uitgebreide en gedegen voorlichting over het kopen of verkopen van beleggingsvastgoed u veel succes en plezier aan een beleggingsportefeuille in direct vastgoed kan opleveren.

Informatie & advies

Wij brengen onze kennis van, en expertise in vastgoedbeleggingen graag aan u over. Ook voor eenmalig advies over het doen van een belegging waarover u twijfelt kunt u bij ons terecht.

Aanbod en werkwijze

Bent u voorgelicht over beleggen in vastgoed en wilt u ons beleggingsaanbod inzien? Of wilt u eerst inzicht in ons vastgoedaanbod voordat u zich laat voorlichten? Ons wisselende vastgoedaanbod voor beleggingen staat in verband met de privacy van de aanbieders op een beveiligd gedeelte van onze site. We verzoeken u dan ook vriendelijk om [invoegen: link contact - ] contact met ons op te nemen voor een persoonlijke intake.

De intake kan telefonisch of per e-mail. Tijdens de intake inventariseren we uw wensen en stellen op basis daarvan een voorstel samen voor het best daarop aansluitende beleggingsvastgoed.

Wij beheren uw vastgoedbelegging

Beschikt u over een (grote of kleine) beleggingsportefeuille die reeds is verhuurd, maar weet u niet hoe u het beheer moet aanpakken? Of ontbreekt het u aan tijd om het beheer goed bij te houden? Wij ondersteunen u hierin graag door (een deel van) de beheeractiviteiten op ons nemen. Zo kunnen wij zorgdragen voor periodieke indexering van uw pand en het versturen van huurnota’s, terwijl u de bewaking van kasstromen en het onderhoud in eigen beheer houdt.

Maatwerk

Beheer van uw vastgoedbelegging is altijd maatwerk; andere constructies voor gedeeld beheer zijn dan ook mogelijk.

Contact

Voor meer in formatie over vastgoedbeheer en een passende offerte neemt u vrijblijvend contact met ons op via het [invoegen: link contact – contactformulier].

Nieuws