Dit beleggingsobject met uitbreidingsmogelijkheden is gelegen midden in het centrum van Hardenberg op A1 locatie.

Het betreft een verhuurde winkel met bovenwoning (eigen gebruik/onverhuurd).

 

De winkel is geheel verhuurd aan een solvabele franchisenemer van DA Drogisterij met meerdere vestigingen in het noorden.

De zeer ruime, zelfstandige, bovenwoning is eenvoudig op te delen en na overleg met de gemeente ook uit te breiden naar meer wooneenheden.

 

Indeling winkel

De winkel bestaat uit twee samengevoegde winkels en is thans nagenoeg volledig als winkel ingericht, daarnaast is er nog een kantoor (boven de garage) met pantry en zijn er opslagruimte en secundaire ruimten aanwezig. De totale oppervlakte bedraagt circa 387 m² vvo.

Op de begane grond is ook nog een ruimte berging en een garage aanwezig (in gebruik bij de bovenwoning)

 

Indeling bovenwoning

De bovenwoning bestaat uit twee samengevoegde bovenwoningen en is zeer ruim (circa 280 m²).

Via het trappenhuis (entree zijgevel) komt u op de eerste verdieping op een overloop met aan weerzijden drie ruime slaapkamers, een luxe royale badkamer en een separaat toilet. Aan het einde de woonkamer met vervolgens een tweede overloop de zeer ruime woonkeuken, een bijkeuken en nog een berging. Vanuit zowel de woonkamer en de woonkeuken is er toegang naar een groot dakterras met nog een opbouw in gebruik als veranda.

Op de tweede verdieping zijn nog drie slaapkamers en een badkamer aanwezig. Via een vlizotrap is er nog toegang naar een ruime zolderkamer. De realisatie van vaste trap zou hier een volwaardige slaapkamer van maken, dit is eenvoudig mogelijk.

Tevens is er een ruime kelder aanwezig van circa 55 m² vvo.

 

Ligging

Het object ligt midden in het centrum van Hardenberg met meerdere grote ketens en lokale ondernemers in de omgeving. Parkeren is goed mogelijk in de directe nabijheid.

 

Bijzonderheden

Energielabel: wordt of is aangevraagd, echter nog niet beschikbaar.

Het linker deel is gebouwd in 1948 en het rechterdeel is gebouwd in 1994 en later uitgebouwd (garage).

De bovenwoning opdelen en uitbouwen is technisch goed mogelijk.

 

Bekijk dit object ook op www.fundainbusiness.nl