Namens de eigenaar mogen we aanbieden een beleggingsobject bestaande uit een winkel op de begane grond en verdieping (totaal circa 400 m²), sinds 2008 verhuurd aan een internationale keten alsmede de bovengelegen woning (totaal circa 100 m²) verhuurd aan een particulier.

 

Huursom en vraagprijs

Huursom totaal: € 96.736,-

De woning is verhuurd aan familie van de huidige eigenaar tegen een (te lage) huur van € 8.400,-. Deze huurder blijft zitten.

De vraagprijs € 1.395.000,- k.k. (14,4x)

 

Indeling winkel

Op de begane grond de winkel (front circa 10 m¹) met daarachter een personeelskantine, een kantoor, toiletten en overige secundaire ruimten (samen circa 300 m²) alsmede een goederenlift naar het magazijn op de eerste verdieping (circa 100 m²).

 

Indeling bovenwoning (Maisonnette)

Via de entree aan de voorzijde middels een trap met bordes naar de eerste verdieping met daar de overloop met toilet, de woonkamer, de keuken en een ruim en beschut dakterras. Op de tweede verdieping de overloop met toilet, 3 slaapkamers, de badkamer alsmede een balkon.

 

Ligging

Het object ligt op een A-locatie (kernwinkelgebied) in een grotere kern in Drenthe. In de directe omgeving zijn meerdere grote (landelijke) formules gesitueerd alsmede lokale bedrijven.

 

Bijzonderheden

– De looptijd van het huurcontract van de winkel is tot 01-09-2025 en loopt telkens voor 5 jaar.

– Het onderhoud is goed, het dak is deels net vernieuwd.

– Bij interesse kunt u dit aan ons kenbaar maken. Pas ná goedkeuring van de eigenaar zullen we nadere informatie mogen verschaffen. Hierbij worden uw gegevens dus met de eigenaar gedeeld.