Naast zijn werkzaamheden voor Bentum Makelaardij Commercieel Vastgoed fietst Pouwel Bentum veel op zijn mountainbike. En soms fietst hij ook voor het goede doel een berg op. Zo werd de Mont Ventoux in Frankrijk al eens beklommen voor de KWF. En, als corona het toelaat, gaat hij in september 2021, samen met zijn partner Sandy Put, voor het volgende goede doel de bergen in: de Tour de Gruyères.

Heeft u twee gezonde nieren? Dan boft u! Een heleboel mensen hebben dat namelijk niet en kampen met nierfalen. Er zijn diverse vormen van nierfalen die het dagelijkse leven voor veel patiënten op een negatieve manier beïnvloeden. Helaas is niet voor alle vormen een passende behandeling beschikbaar. Er is nog veel onderzoek nodig en onderzoek kost nu eenmaal veel geld. Om die reden is door de Nierstichting Tour de Gruyères opgericht. Elk jaar wordt door de Nierstichting een gesponsorde fietstour in Zwitserland georganiseerd. In 2020 kon de tocht helaas niet doorgaan vanwege het coronavirus, maar dit jaar gaat het weer gebeuren en wel op 11 september. Het sponsorgeld dat dit jaar wordt opgehaald wordt ingezet voor de ontwikkeling van de draagbare kunstnier.

Wilt u ons bij deze Tour de Gruyère sponsoren? Ga dan naar www.tourdegruyeres.nl/team/wonderteam of www.tourdegruyeres.nl/actie/pouwel-bentum.

Deze blog wordt mede mogelijk gemaakt door HFCM communicatie te Hoogeveen.

Bentum Makelaardij Commercieel Vastgoed

Specialist in advies, bemiddeling en begeleiding bij alle vraagstukken die met commercieel vastgoed te maken hebben. Wij kijken verder en richten ons op de langere termijn. Wij vragen door, zodat wij onze kennis en expertise optimaal voor u kunnen inzetten. U krijgt wat u nodig heeft; een waardevol advies.

#nieren #nierstichting #fietsenvoorgezondenieren #tourdegruyere #draagbarekunstnier